Ședință cu scântei în Alianță

Ședința consilierilor locali PNL-USR, convocată de președintele Cristian Buican s-a încheiat cu decizii ferme.

Aleșii Alianței nu vor vota PUZ-urile dezvoltatorilor imobiliari până la aprobarea PUG al orașului.

Liderul liberalilor vâlceni s-a arătat indignat de decizia colegilor de partid care s-au prezentat la întâlnirea cu primarul Gutău. Buican le-a reproșat că „s-au plecat” în fața edilului și, mai mult decât atât, nu i-au anunțat pe colegii din USR despre întâlnire.

S-a ajuns la un consens în ceea ce privește aprobarea studiilor de fezabilitate pentru proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței de mâine: SF Delta Parc, SF Parc științific și tehnologic textile tehnice, SF utilități Schit Troianu, SF Valea Stăncioiului, SF pentru Sala de Festivități și Corp Administrativ Seminar Teologic, SF separare benzi, sensuri giratorii Râureni – Stolniceni.

Discuțiile s-au axat și pe buna funcționare a Alianței, ambele părți recunoscând existența unor sincope.

Liberalii vor avea vineri, 23 aprilie, o ședință a Biroului Politic Județean, pe parcursul căreia nu sunt excluse sancțiuni.

În vizorul președintelui PNL Vâlcea s-ar afla alesul local Grigore Crăciunescu, care ar putea fi sancționat pentru votul dintr-o ședință anterioară a Consiliului Local.

La finalul ședinței viceprimarul Pîrvulescu, senatorul Claudia Banu, deputatul Cristian Buican și Flavius Văcaru au rămas la o scurtă discuție.

Ședința aleșilor locali râmniceni de mâine poate fi considerată un extemporal al Alianței.

Distribuie