Subprefectul Robert Achim s-a imunizat cu prima doză de vaccin împotriva COVID-19

Robert Achim a urmat procedura de programare la vaccinare și s-a imunizat la centrul de vaccinare din cadrul Spitalui Orășenesc Brezoi, cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Domnia sa transmite însă vâlcenilor că toate cele trei tipuri de vaccin disponibile la ora actuală în România sunt eficiente în lupta împotriva acestui virus și îndeamnă populația adultă a județului să se vaccineze în număr cât mai mare.

„În urmă cu un an, puteam doar spera că va fi realizat cât mai repede vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2. Datorită cercetătorilor și Comisiei Europene, acum avem posibilitatea de a ne imuniza împotriva virusului prin vaccinare, iar pentru a-i proteja pe cei de lângă noi și pentru a reveni cât mai curând la viața de dinainte de pandemie, este nevoie să ne vaccinăm.

Fac un apel către reprezentanții autorităților publice locale și medicii de familie să se implice în campania de vaccinare prin informarea cetățenilor asupra eficienței și beneficiilor vaccinării. Le mulțumesc tuturor celor implicați în campania de vaccinare și celor care au ales să se vaccineze”, a precizat subprefectul Robert Achim.

Distribuie