(VIDEO) Vești bune pentru Vâlcea. Președintele Consiliului Județean, întâlnire cu vicepremierul Grindeanu

Astăzi, după întâlnirea cu Sorin Grindeanu, vicepremier și ministru al Transporturilor, avem vești bune pentru Vâlcea!

Cred în lucrurile făcute spre binele tuturor și, pentru că iubesc oamenii, sunt foarte implicat în tot ceea ce fac prin prisma funcției de președinte al CJV, pe care vâlcenii mi-au încredințat-o.

Florile Govorei

Nu sunt un om care să stea în birou, fiindcă sunt un om de acțiune, prezent mereu în teren și acolo unde este nevoie de mine.

Și, fiindcă îmi doresc multe pentru județul meu, iar deciziile importante se iau în Capitală, pentru că „acolo se dă ora exactă”, cel puțin o zi pe săptămână mă deplasez la București, fie cu problemele curente, fie pentru a identifica oportunități de finanțare a proiectelor noastre.

Astăzi, în cadrul unei întâlniri cu vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, am discutat despre autostrada Sibiu-Pitești, despre drumurile naționale care trec prin Vâlcea, despre sensuri giratorii, precum și despre proiecte viitoare pe care Ministerul Transporturilor le poate implementa pe teritoriul județului nostru.

Tot astăzi, am primit promisiunea vicepremierului Sorin Grindeanu de a ne vizita, anul viitor, județul.

Îi mulțumesc pentru disponibilitatea de a veni la Vâlcea și pentru gestul său de a le transmite vâlcenilor următorul mesaj”, anunță Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Distribuie