Standard ridicat în comuna Orlești

Proiectele implementate în ultimii ani de administrația din comuna Orlești au ridicat cu mult standardul, astfel că localitatea se află printre cele mai moderne, curate și elegante.

Acum, la Orlești, pe lângă gaze, drumuri asfaltate, apă, canal, iluminat, trotuare, instituții care să asigure comunității toate nevoile, clinică care este în curs de realizare și multe altele, primarul Constantin Cîrstina a depus prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, un rest de 5 kilometri de drumuri care rămăseseră neasfaltate, iar prin Compania Națională de Investiții, reabilitarea și modernizare a căminului cultural și a dispensarului medical.

”Mai rămăseseră de reabilitat două instituții, respectiv căminul cultural și dispensarul medical. Căminul l-am mai reabilitat cu fonduri locale, în anii trecuți, dar trebuie făcut bine.

De aceea am făcut proiecte pe care le-am depus. La ora actuală avem în lucru alimentarea cu apă și canalizare în cele două sate de peste calea ferată, respectiv Aurești și Scăioși.

De asemenea, mai avem un proiect pe fonduri europene, respectiv modernizarea drumurilor agricole. Avem circa 400 de tractoare înscrise în localitate și dorim să le asigurăm drumuri bune pentru a se deplasa pe terenurile agricole.”, a precizat primarul Cîrstina.

Distribuie