(VIDEO) Cum a susținut deputatul Eugen Neață cauza Vâlcii de la tribuna Parlamentului

Deputatul vâlcean social-democrat, Eugen Neață, a susținut ieri, în Parlamentul României, amendamentele la Legea Bugetului național, pe care le-a depus în favoarea localităților vâlcene.

„Majoritatea sunt cereri de finanțare a proiectelor aflate în lucru și a celor pe care comunitățile locale și le-au propus pentru perioada care urmează.

Diana anunt angajare

Sunt subiecte de lucru culese direct de la sursă, cum se spune, ca urmare a legăturii permanente pe care o am cu primarii vâlceni. Le știu aspirațiile, promisiunile făcute oamenilor și planurile de modernizare și de dezvoltare a localităților lor.

Îmi doresc, alături de ei, ca localitățile rurale să ofere condiții de trai de calitate urbană locuitorilor lor, orașele mici să ajungă din urmă municipiile județului și toți vâlcenii să fie mulțumiți de condițiile de trai din țara lor. Dar pentru acest lucru este nevoie de planuri ambițioase, de proiecte concrete de dezvoltare și de bani.

Toate amendamentele depuse de mine acum și cele din următorii ani vor cere bani din bugetul țării pentru a face posibilă această dezvoltare, pentru că și vâlcenii contribuie la acest buget ca oricare alt român.

Am insistat în susținerea pe care am făcut-o de la tribuna Parlamentului României și pe patriotismul local și regional al primului-ministru.

Florin Cîțu este fiu al județului Vâlcea și nu cred că îi este egal dacă vâlcenii sunt în capul listei sau în coada ei atunci când vine vorba de finanțarea națională a proiectelor lor regionale și locale.

Primarii și-au propus să urce la alt nivel utilitățile oferite în localitățile lor prin continuarea modernizării rețelei de drumuri și a rețelelor de apă și canal și prin completarea lor cu rețele de gaze naturale, de exemplu.

Președintele Constantin Rădulescu și Consiliul județean pe care îl conduce vor să finalizeze în acest mandat rețeaua de drumuri județene și să sporească investițiile în turism, educație și sănătate.

Aspirațiile vâlcenilor la un nivel de viață mai bun și mai performant este cel mai normal lucru dintre toate și mă gândesc că niciunul dintre politicienii care putem susține aceste aspirații n-ar trebui să ezite în a le sprijinii prin calitatea politică sau administrativă pe care o avem la un moment dat”, a susținut deputatul Eugen Neață de la tribuna Parlamentului.

Distribuie