SCM Rm. Vâlcea, aproape de titlul de campioană

CSU Cluj – SCM Rm. Vâlcea 17-27, într-un joc contând pentru etapa 23 din Liga Florilor! Titlul, atât de aproape! Cu două etape înaintea finalului, Vâlcea îşi măreşte avansul la trei puncte față de CSM Bucureşti! Cu o victorie în etapa viitoare, Vâlcea este matematic campioană! Felicitări întregii echipe!

„Sunt mândru de această echipă și mă bucur nespus de mult că suntem la un pas de a fi campioane naționale. Duminică, 12 mai 2019, vă aștept în număr cât mai mare la Sala Sporturilor Traian, la meciul cu Slatina, unde vom sărbători împreună câștigarea titlului de campioană a României.
Felicitări întregii echipe și conducerii! Mulțumesc sponsorilor pentru ca au avut încredere în acest proiect și s-au alăturat echipei noastre! Mulțumesc galeriei pentru că a fost în permanență aproape de echipă și a participat la meciurile din deplasare! Vâlcea respiră handbal și revine acolo unde îi este locul: pe harta handbalului european!”, a declarat, la finalul meciului, primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

Distribuie