Constantin Rădulescu: “Un primar destoinic și o zi de excepție în Costești !”

“Comuna Costești a fost astăzi în sărbătoare, o sărbătoare a binelui pentru oameni. Toma Peștereanu, primarul comunei Costești rămâne același om deosebit și profund atașat de comunitatea care l-a ales. A fost inaugurată Școala Generală Ferigile, o școală nouă și modernă în care au fost investiți bani guvernamentali.

Atmosfera a fost una emoționantă întrucât au fost prezenți foarte mulți locuitori ai comunei, cadre didactice care au fost în activitate, dar și care sunt în activitate și foarte mulți copii. Au fost prezenți parlamentarii PSD de Vâlcea, prefectul județului, Ministrul Tineretului și Sportului-Bogdan Matei, deputații Oteșanu Daniela, Cocoș Vasile și Popa Ovidiu. M-am bucurat foarte mult de sosirea doamnei Carmen Avram, vâlceancă de-a noastră și profund legată de comuna Costești, întrucât împreună cu soțul ei au o gospodărie aici.

Tot astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate și sărbătorite în cadrul unei ceremonii deosebite pregătită de primarul Toni Peștereanu.
A fost o zi frumoasă, am revenit la Costești în mare sărbătoare de Izvor al Tămăduirii.”- Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Distribuie