Scandal în PNL. Faza pe mesaje și plângeri la poliție după retrageri de candidaturi

Scandal de proporții în PNL cu doar câteva ore înaintea alegerilor pentru conducerea filialei vâlcene. La alegeri sunt așteptați premierul Florin Cîțu și președintele PNL, Ludovic Orban. Pentru șefia filialei candidează Cristian Buican și Gheorghe Păsat.

Mesaj pentru anularea votului

„Dragul meu coleg liberal! Știu că ești nemulțumit de ceea ce se întâmplă în PNL – Filiala Vâlcea!

Știi că dintre toți cei care participă la aceste alegeri, mare parte dintre ei nu ne reprezintă!

Știu ca ești temător și scârbit, iar pentru asta te invit să iei atitudine! Votează conform instrucțiunilor primite, păstrează proba ca să le-o arăți, iar după asta taie cu o linie toți participanții, pentru ca votul tău să fie anulat!

Suntem deja 137 de participanți la această idee și, dacă și tu vei proceda așa, vom reuși să le anulăm alegerile, demonstrându-le în acest mod că nu ne reprezintă!

Păstrează o poză a votului anulat, pentru că va trebui să o prezinți la formarea noului PNL – Filiala Vâlcea”, se menționează în mesajul ajuns la mai mulți liberali vâlceni.

Buican depune plângere la poliție

Președintele Cristian Buican își îndeamnă colegii să nu se lase manipulați.

„Facem plângere la poliție și aflăm!”, a postat pe grupul intern de whatsapp liderul PNL Vâlcea.

Deputatul vâlcean le mai spune colegilor de partid: „Suntem într-o zi importantă pentru Filiala Vâlcea a PNL: alegerea noii structuri de conducere. Adversarii noștri politici încearcă să ne destabilizeze în diverse moduri. Ultima manipulare este transmisă prin următorul mesaj” (mesajul postat mai sus).

Revenim cu noi informații. Alegerile în PNL Vâlcea au loc începând cu ora 16.00.

Distribuie