Primele declarații ale noului subprefect, la scurt timp după depunerea jurământului

Proaspăt numită de Guvern în funcția de subprefect al județului Vâlcea, Florentina Călin a depus astăzi jurământul, în cadrul unei ceremonii organizată în sistem online la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

La eveniment au participat prefectul Sebastian Fârtat și subprefectul Victor Stănculescu, precum și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, însoțit de cei doi vicepreședinți ai forului județean, Andra Bica și Florian Marin.

„Astăzi, am avut onoarea să fiu învestită în funcția de subprefect al județului Vâlcea.

Este o mare responsabilitate, pe care mi-o asum cu încredere, determinare și cu dorința ca, prin tot ceea ce voi face, să-mi îndeplinesc misiunea pentru binele locuitorilor județului Vâlcea.

Le mulțumesc pentru susținere colegilor mei din PSD Vâlcea , domnului președinte Constantin Rădulescu și domnului Florian Marin, care a fost un prefect bun al județului și de la care am primit informații despre ce presupune această nouă funcție. Încurajările lor îmi dau încredere că voi face față cu bine acestei provocări.

Noilor mei colegi din Instituția Prefectului le transmit gândul meu bun și îi asigur că îmi doresc să avem o colaborare bună și să fim uniți, în această perioadă grea pentru țara noastră și pentru toată lumea”, a precizat subprefectul Florentina Călin.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, social-democratul Constantin Rădulescu, a subliniat că se bazează pe energia și determinarea noului subprefect în interesul vâlcenilor.

„Doamna Florentina Călin este, de astăzi, subprefect al județului Vâlcea.

Este colega mea de generație și îmi doresc din tot sufletul să reușească în această misiune importantă pentru binele locuitorilor județului Vâlcea.

Trăim vremuri complicate, cu provocări majore, însă mă bazez pe energia și determinarea doamnei subprefect Florentina Călin, căreia îi doresc mult succes în noua funcție”, a conchis Constantin Rădulescu.

Distribuie