Primăria Dăești, anunț important despre proiectul de infrastructură rutieră pentru varianta de ocolire Râmnicu Vâlcea

Anunț important al Primăriei Dăești. „Vă aducem la cunoştință că datorită petițiilor înregistrate la Primăria comunei Dăeşti cu privire la traseul centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, compartimentul de urbanism al Primăriei comunei Dăeşti a dat avize negative pentru construirea acestui obiectiv de investiții deoarece nu respectă punctul de vedere al U.A.T. Dăeşti şi nici dorința cetățenilor care vor fi afectați de construirea acestui obiectiv.

La întâlnirea de la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Bucureşti, Primarul localități noastre, Popolan Gheorghe Valerian, a solicitat o consultare cu toți factorii de decizie implicați în acest proiect.

Cetățenii care doresc să participe la această întâlnire sunt invitați miercuri 03.03.2021, orele 14:30 la Căminul Fedeleşoiu.

Pentru operativitatea întâlnirii, rugăm ca din partea fiecărei familii să participe un singur membru care să aibă o conduită socială responsabilă şi să respecte normele sanitare în vigoare pentru prevenirea răspândirii Coronavirus – COVID-19!”, susține conducerea Primăriei Dăești.

Distribuie