Primăria Băile Govora a distribuit 65 de brăduţi la grădinițe, instituții publice și agenți economici

“De-a lungul secolelor, sărbătoarea Crăciunului a umplut sufletele a milioane de oameni, mai ales copii, care păstrează, în fiecare an, amintirea clinchetului de clopoţei din seara de Ajun, a frânturilor de colinde amestecate cu viforul ninsorilor şi a împodobirii bradului, în aşteptarea darurilor aduse de Moş Crăciun.
Legenda spune că, odinioară, toţi copacii îşi păstrau frunzele la venirea iernii. Dintre aceştia, numai bradul a rămas, până în prezent, verde la venirea anotimpului rece.
Având în vedere apropiata sărbătoare a Nașterii Domnului – Crăciunul, cu sprijinul Pepinierei Silvice Ionești, am achiziționat 65 de brăduți pe care i-am distribuit copiilor de la Grădinița cu program normal și prelungit Băile Govora, precum și la instituții publice și agenți economici din orașul Băile Govora.
Astfel, sărbătoarea încărcată de tradiţii şi simboluri va fi însoţită de mireasma proaspătă a cetinei de conifere, bradul devenind cel mai important pom în ritualul de Crăciun”, a declarat primarul Mihai Mateescu.

Distribuie