Prefectul Florian Marin, o nouă sesiune de audiențe la Bălceşti

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, organizează cea de-a doua sesiune de audiențe în teritoriu la sediul Primăriei Bălcești, în ziua de joi, 18 aprilie 2019, ora 11.00, cu cetățenii arondați zonei de competență a judecătoriei Bălcești.

Pentru a veni în întâmpinarea numărului mare de locuitori ai județului Vâlcea, care se deplasează la sediul Instituției Prefectului din localități aflate la distanță de reședința de județ și a rezolva mai rapid problemele ridicate de către aceștia, în luna martie a.c. a fost stabilit un program de deplasare lunară în județ a prefectului județului Vâlcea, însoțit de șefii de serviciu și compartimente din cadrul prefecturii, dar și de unii conducători, ori reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate, potrivit domeniilor de competență.

Această acțiunea se adaugă programului actual de primire în audiențe a cetățenilor în fiecare zi de miercuri și se va desfășura într-o zi din fiecare lună, în cele 4 centre de competență teritorială, respectiv în zonele Horezu, Drăgășani, Bălcești și Brezoi.

În cadrul acestei activități ce ar urma să desfășoare luna aceasta în zona Bălcești, sunt vizate problemele de fond funciar, situații de urgență, ordine și siguranță publică, infrastructură rutieră, mediu ș.a.

Distribuie