Alimentarea cu apă, în linie dreaptă la Băile Olăneşti

Primarul Sorin Vasilache susţine că în următoarea perioadă se vor finaliza lucrările de alimentare cu apă în renumita staţiune vâlceană.

„În ceea ce priveşte infrastructura de apă vă pot spune că se vor face lucrări pe o porţiune pe strada Cheia, din zona străzii Cumpăna până la pod. Această investiţie este absolut necesară de realizat. Se face legătura cu strada Cumpăna, pe care este reţea de apă, dar şi cu cealaltă porţiune unde există reţea de apă. Această porţiune rămăsese neinclusă în program.

Mai sunt şi celelalte străzi, cu o lungime mai redusă, dar trebuie să facem acest lucru pentru a asigura tuturor cetăţenilor condiţii bune”, a afirmat edilul. Potrivit declaraţiilor acestuia, în acest an se vor finaliza şi lucrările pe drumul de acces în staţiune, o bună porţiune fiind afectată de o alunecare de teren.

Pe lista de priorităţi a primarului figurează reabilitarea unor străzi din staţiune. Infrastructura stradală, de apă şi canalizare, dar şi cea de agrement şi educaţională se află în atenţia administraţiei din Băile Olăneşti.  

Distribuie