Mihai Cismaru, propunerea PLUS pentru Consiliul Județean Vâlcea

Mihai Cismaru este propunerea PLUS Vâlcea pentru Consiliul Județean. Are 42 de ani, este economist, absolvent al Facultății de Comerț, specializarea Turism și Servicii, din cadrul ASE București, cu experiență de peste 20 de ani în conceperea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri UE (primul în anul 1998, în cadrul programului de preaderare PHARE).

A avut o serie de inițiative antreprenoriale în domeniul turismului, comerțului online și consultanței privind accesarea de fonduri europene.

A coordonat timp de doi ani reprezentanța comercială a Camerei de Comerț și Industrie a României, de la Bruxelles.

În ultimii trei ani, a conceput și implementat trei proiecte din cadrul programelor Start Up Plus și Diaspora Start Up prin care s-au finanțat 100 de idei de afaceri ale antreprenorilor din zona Sud Vest Oltenia, Vest și Diaspora, din care 30 în Județul Vâlcea.

Județul Vâlcea are nevoie de oameni noi, de idei noi, de proiecte inovative și de investiții pentru dezvoltare economică.

Împreună cu echipa PLUS, formată din oameni cu experiență dovedită în mediul economic privat, se va dedica promovării de soluții concrete.

Politica are nevoie de astfel de oameni activi și profesioniști, care au demonstrat că le pasă de semenii lor.

Distribuie