Handbalistele de la SCM, întâlnire cu suporterii

SCM Râmnicu Vâlcea este o echipă care şi-a câştigat încet, dar sigur, iubirea necondiționată a vâlcenilor. Înca de la înființare, cu ajutorul unui management profesionist, echipa roş-albastră a pătruns în inimile iubitorilor acestui sport şi a avut o evoluție pozitivă constantă, care a propulsat-o în topul celor mai bune echipe de handbal din România, şi sperăm ca în viitor, chiar din Europa.

SCM Râmnicu Vâlcea este foarte recunoscătoare celor două grupuri importante de susținători -LSV- şi -Brigada Noastră-, fără de care echipa nu ar fi avut aceeaşi susținere necondiționată, atât la jocurile de acasă cât şi cele din deplasare.

În cadrul evenimentului de aseară organizat de Liga Suporterilor Vâlceni, au fost acordate patru medalii în semn de recunoştință, din partea LSV, pentru succesul obținut de către echipa vâlceană în competițiile angrenate.

Au fost premiați :

  • Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – reprezentant Mircia Gutău
  • Consiliul Județean – Constantin Rădulescu
  • Consiliul Local – reprezentant Gabriel Băjan
  • Florentin Pera – antrenor SCM Râmnicu Vâlcea

Cu acest prilej, echipa vâlceană urează celor de la Asociația Ligii Suporterilor Vâlceni – La mulți ani – şi la cât mai multe motive de sărbătoare împreună!

Distribuie