Deputatul Eugen Neață: „Problemele sociale figurează printre obiectivele principale ale viitoarei guvernări!”

„Ne apropiem de finalul acestei crize politice. Se încheie ultima etapă a ei, cea mai scurtă dar și cea mai productivă dintre toate. S-a negociat un întreg program de guvernare și s-au făcut propuneri pentru conducătorii de ministere și pentru conducătorul de guvern. S-a reconfigurat lista de valori și planul de atingere a obiectivelor care decurg din aceste valori”, susține deputatul social-democrat, Eugen Neață.

Parlamentarul vâlcean se declară mulțumit că problemele sociale figurează printre obiectivele principale ale viitoarei guvernări.

„Mi-am arătat speranța că, la masa negocierilor, colegii mei social-democrați vor pune în prim-plan veniturile celor mulți, nivelul de bunăstare al celor care muncesc și învață carte în România, sursele de supraviețuire decentă a celor mai puțin norocoși dintre noi.

Așa s-a și întâmplat.

Astăzi, în urmă cu câteva ore, președintele României a invitat la Cotroceni partidele care se încumetă să administreze România în următoarea perioadă.

L-a desemnat ca prim-ministru pe Nicolae Ciucă, un fost militar de carieră, cu care românii s-au obișnuit deja în ultimii doi ani ca persoană publică aflată la cârma Ministerului Apărării.

Prim-ministrul desemnat va propune Parlamentului României planul de guvernare despre care vorbeam și un grup de miniștri care să-l pună în aplicare.

În calitatea mea de deputat, voi susține prin vot acest proiect, cu încredere că fiecare dintre cei desemnați să coordoneze părți ale vieții noastre de zi cu zi o vor și face cu competență profesională, cu îndrăzneală politică și la cel mai bun nivel la care poate să se ridice cinstea și corectitudinea în România.

Urmăresc și eu, ca și dumneavoastră, tot ceea ce se întâmplă pe scena noastră politică și aștept o guvernare pe măsura vremurilor pe care le trăim”, a conchis deputatul PSD Vâlcea.

Distribuie