Zilele Medicale Vâlcene, noutăți din medicină în tratarea unor afecțiuni în actualul context pandemic

De astăzi, timp de trei zile, medici și asistenți medicali din județ și din țară s-au reunit la Râmnicu Vâlcea pentru a participa la sesiunile de comunicare pe tema noutăților din medicină în tratarea diferitelor afecțiuni în contextul pandemic actual, în cadrul celei de-a XIV-a ediții a congresului Zilele Medicale Vâlcene.

Prefectul județului, Sebastian Fârtat, a participat la deschiderea acestei manifestări de tradiție în lumea medicală vâlceană, printre puținele astfel de evenimente care se mai desfășoară în țară.

În mesajul său către cadrele medicale, reprezentantul Guvernului în Vâlcea a ținut să le transmită mulțumiri pentru contribuția și efortul din această perioadă de pandemie, făcând totodată și un apel către toți angajații din sistemul sanitar să rămână la fel de vigilenți pentru a face față noilor provocări apărute ca urmare a evoluției situației epidemiologice.

Și pentru că astăzi, 1 octombrie, este Ziua Internațională a Medicului, prefectul Sebatian Fârtat le urează tuturor medicilor la mulți ani și multă sănătate.

Distribuie