Vot favorabil pentru încă una dintre inițiativele legislative ale deputatului Eugen Neață

O inițiativă legislativă introdusă de deputatul PSD Vâlcea, Eugen Neață, cu mai mult timp în urmă își urmează calea spre votul final.

După ce a fost adoptată de Senat, ea a fost votată recent de Comisia pentru industrii și servicii.

Pentru a deveni lege, mai are de trecut de votul Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic și apoi de votul final, în plenul Camerei Deputaților din Parlamentul României.

În cazul acesta este vorba despre o mai bună reglementare a funcționării companiilor care se ocupă cu gestionarea vehiculelor și cu scoaterea lor din uz.

„Poziționate la marginea localităților, aceste ateliere se pot vedea de la un capăt la altul al țării, arătând publicului o imagine deloc conformă cu regulile de mediu, în primul rând.

Am introdus în inițiativa mea legislativă câteva condiționări care să sporească intimitatea activității de dezmembrare a autovehiculelor și eliminarea oricărei surse de poluare a mediului înconjurător, inclusiv la nivel vizual și auditiv.

Mulțumesc colegilor mei deputați, din Comisia pentru industrii și servicii, pentru susținere și pentru votul dat.

Reamintesc și cu această ocazie că subiectul inițiativei a apărut într-o discuție cu ziariștii vâlceni și o fac pentru a le mulțumi pentru sugestie și pentru a încuraja pe toată lumea să ofere idei pentru îmbunătățirea legislației românești, în folosul nostru, al tuturor”, a punctat deputatul PSD Vâlcea.

Distribuie