(VIDEO) Președintele Rădulescu: „Nu vom avea probleme cu apa caldă și căldura în Municipiul Râmnicu Vâlcea!”

Anunț important al președintelui Consiliului Județean Vâlcea.

„Am purtat discuții cu administratorul judiciar de la CET Govora, care m-a asigurat că nu vor fi probleme cu căldura în municipiul Râmnicu Vâlcea, în această iarnă.

Pe lângă reparațiile necesare care s-au realizat pentru a putea asigura livrarea agentului termic către populaţie, s-a constituit și un stoc de cărbune de 250.000 tone.

Totodată, a fost contractată cantitatea necesară de gaz natural, încă din luna august 2021, la un preţ foarte avantajos comparativ cu nivelul actual al pieţei, combustibili necesari funcţionarii centralei în perioada sezonului de încălzire 2021-2022″, a declarat Constantin Rădulescu.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea a mai subliniat faptul că prețul energiei termice practicat de CET Govora, în conformitate cu decizia ANRE, este printre cele mai mici din țară.

„În paralel, noi continuăm lucrările la proiectul european de 17 milioane euro pe care îl avem în execuție, investiție ce cuprinde reabilitarea anumitor tronsoane din rețeaua de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a conchis președintele Rădulescu.

Distribuie