(VIDEO) Deputatul Lazăr, atac la conducerea PNL Vâlcea pe tema drumului Tigveni – Râmnicu Vâlcea

Deputatul USR Vâlcea, Marian Lazăr, a susținut recent o declaraţie politică de la tribuna Parlamentului în care a abordat subiectul drumului (A1) Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa.

„Conducerea PNL Vâlcea se laudă cu surle şi trâmbiţe ca şi cum acest „Drum Expres” e ca şi realizat.

În realitate, lucrurile stau diferit şi am prezentat în Parlamentul României argumente în acest sens, argumente pe care le puteţi urmări în înregistrarea de mai jos.

Pe scurt, sectorul rutier Găneasa – Drăgășani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni este încadrat în clasa TransRegio atât în Masterplanul General de Transport al României cât și în Programul Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2021-2030, menționându-se inclusiv existența unor finanțări prin Programul Operațional Transport 2021 – 2027 atât pentru secțiunea Râmnicu Vâlcea – Tigveni (A1) cât și pentru variantele de ocolire ale localităților Drăgășani, Băbeni și Râmnicu Vâlcea.

Aşadar, nici vorbă despre Drum Expres la momentul actual, aşa cum fals şi triumfător anunţă conducerea PNL Vâlcea”, susține deputatul USR Vâlcea.

Distribuie