(VIDEO) 30 de ani DIANA. Managerul companiei: „Suntem o mare familie!”

● Moment aniversar. ● Maraton muzical grandios la Brezoi

Atmosferă incendiară. Maraton muzical grandios. 30 de ani DIANA. O explozie de ritmuri vibrante și momente de neuitat. Un fusion excelent de muzică live, entertainment și oameni frumoși!

Vineri și sâmbătă au susținut concerte: Mash Up Band, Taxi, Antract, Lupii lui Calancea, Zdob și Zdub. În această seară, pe scena de la Brezoi sunt așteptați Fără Zahăr, Bosquito, White Mahala.

Companie de succes

„Au trecut 30 de ani de la înființarea firmei DIANA. Am fost prezentă la toate momentele importante din viața acestei companii. De la primii pași făcuți în comerț și până la primele vorbe rostite de DIANA în societatea vâlceană. De la primul lot de produse din carne și, până la automatizarea liniilor de producție.

De la modernizarea câtorva secții ale fabricii și până la extinderea și retehnologizarea de mare amploare încheiată în acest an. De la primul magazin cu de toate și până la rețeaua de peste 65 de magazine de proximitate construite de noi în șase județe din România. De la o mână de doi-trei oameni, la cei peste 1.300 de angajați – câți suntem astăzi în marea familie DIANA.

DIANA a fost construită împreună cu soțul meu, Mitică Crăciunescu, ca o mare familie și, funcționează și acum pe același principiu al comunicării apropiate între oameni. Sunteți aici, majoritatea partenerii noștri în bussines.

De la autorități publice locale, regionale și naționale și până la prieteni ai brand-ului Diana, de la clienți și consumatori ai brand-ului Diana și până la furnizori de produse și servicii. Ne onorați cu prezența și cu urările dumneavoastră pe care le meritați la fel de mult ca noi. Pentru că succesul nostru se bazează și pe contribuția dumneavoastră!

Ne așteaptă o seară de sărbătoare și de voie bună. Am ales să ne petrecem acest moment împreună, în aer liber, și cred că este o alegere foarte bună. Bucurați-vă alături de noi de acest loc minunat și de muzica foarte bună care se cântă pe scena festivalului de la Brezoi. Vă mulțumesc și La mulți ani!”, a declarat Irina Crăciunescu, manager general al companiei Diana, în debutul LetsMEAT Festival care se desfășoară la Brezoi.

Filozofia companiei s-a clădit încă de la începuturi pe concepte cheie: familie, calitate şi perseverenţă. Fondatorul companiei, Dumitru Crăciunescu (1958 – 2014) a considerat angajaţii şi clienţii DIANA ca fiind o extensie a familiei sale, iar deciziile de business pe care le-a luat au reflectat întotdeauna acest lucru.

DIANA este o companie românească de familie, care se dezvoltă continuu și armonios în mijlocul comunității, cu pasiune pentru carne și lucrul bine făcut. DIANA este o companie românească de succes, ce își consolidează o poziție competitivă pe o piață exigentă și în continuă schimbare.

Distribuie