Viceprimarul liberal Pîrvulescu mimează PERFORMANȚA în administrație

Primăria Râmnicului, borcanul cu miere pentru clientela politică. Carnetul galben de partid, decisiv în selecția consilierului personal al viceprimarului PNL, Virgil Pîrvulescu. Același carnet galben, valabil și în cazul unor posturi în managementul societăților Eta, Apavil sau Piete Prest.

Pîrvulescu anunță că, în urma unor selecții, a găsit echipa de tineri pe care o va promova. 7 tineri, majoritatea colegi de partid, de la organizația de tineret a PNL, unde s-a sunat chemarea la împărțeala posturilor. Pe tinerii aleși de Pîrvulescu pentru a face o carieră în administrație i-am regăsit la diverse acțiuni ale partidului sau în campanie.

Ipocrizie galbenă

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu le promitea tinerilor o carieră în administrație, susținând că cei competenți și bine pregătiți vor găsi o ușă deschisă la biroul său.

Așa suna anunțul amăgitor al viceprimarului PNL: „Vrei să ai o carieră în administrația publică locală? Trimite-mi acum un CV! Dragi râmniceni, În cadrul LIVE-ului de acum câteva zile am lansat o invitație pe care sper din tot sufletul să o acceptați! Vă invit să începeți o carieră în administrația publică locală, alături de mine și de colegii mei.

În primul rând, este vorba despre postul de consilier personal la cabinetul meu de viceprimar. Dragi tineri, vă invit să veniți alături de mine, să mă ajutați să schimb lucrurile în orașul nostru, să mă certați atunci când greșesc, să puneți osul la treabă pentru orașul vostru.

Aștept CV-urile voastre pe adresa de mail [email protected] sau direct la biroul meu din cadrul primăriei, pentru a ne și cunoaște! În al doilea rând, discutăm despre posturi în management-ul societăților ETA, Apavil și Piețe Prest. Vă invit să-mi trimiteți pe mail-ul [email protected] sau să veniți la primărie cu un CV și un plan de management pentru cele trei instituții.

Este timpul să nu mai rămânem indiferenți, dragi tineri vâlceni! În administrația publică locală din Râmnicu Vâlcea trebuie să intre tinerii competenți și bine pregătiți, astfel că ușile mele sunt deschise! Aștept aplicațiile voastre până pe data de 10.05.2021! Sper să profitați de aceste oportunități și să aplicați în număr cât mai mare!”, susținea Virgil Pîrvulescu.

Angajări pe „carnet de partid”

„Astăzi, 14 mai 2021, a avut loc etapa finală a selecției candidatului ideal pentru funcția de consilier personal în cabinetul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, dar și pentru celelalte funcții în administrație pe care le-am prezentat.

Această selecție a început în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, în prima fază fiind anunțată depunerea CV-urilor. În urma analizei, am ales candidații ce pot face parte din echipă, fiind apoi prezenți la un interviu în cadrul căruia le-am cerut să realizeze un plan de management.

În ultima etapă, în urma analizelor, au fost selectați 7 tineri. Aceștia au participat la un interviu unde au fost prezentate ideile acestora și unde au fost chestionați de către mine și echipa administrativă. Totul a decurs conform așteptărilor, am găsit o echipă de tineri care pot face un alt tip de administrație, tineri care vin cu un nou concept și cu noi idei, urmând ca aceștia să demonstreze aceste lucruri în următoarea perioadă”, anunță viceprimarul Pîrvulescu.

Tinerii liberali din campanie, printre finaliști

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu a postat astăzi, pe o rețea de socializare, o fotografie cu cei 7 finaliști. Majoritatea sunt tineri liberali. De altfel, Virgil Pîrvulescu a evitat să facă publice numele acestora.

Finaliștii: Maria Alexandra Poenaru, Florentina Băltățeanu (fosta consilieră a lui Gheorghe Păsat la MDRT), Georgiana Vangu, Radu Gruițoiu, Bianca Runceanu se regăsesc și la numeroase acțiuni din campanie ale PNL. Carnetul de partid, de cele mai multe ori ține locul unor realizări profesionale, diplome sau experiență. Generația altfel!

Distribuie