Un nou proiect cu finanțare aprobată pentru Ocnele Mari

„Am cerut și am primit finanțare pentru reabilitarea unui bloc de locuințe din Ocnele Mari.

Acesta este unul dintre proiectele pe care le-am planificat pentru anul 2023, pentru că are în prim-plan protecția sănătății și a banilor mai multor oameni care locuiesc în orașul nostru.

Am depus cererea de finanțare și documentația aferentă la începutul acestei luni și am primit aprobarea de finanțare câteva zile mai târziu, ceea ce arată modul profesionist, deosebit de convingător, în care grupul care a lucrat la documentație și-a făcut treaba.

Cu pricepere în domeniile de activitate implicate în proiectare și cu multă competență profesională”, susține primarul Remus Sasu.

Blocul de locuințe M1 din str. Alexandru Ioan Cuza 67, cu o suprafață desfășurată de 1738 metri pătrați, va beneficia de renovare energetică.

„Cererea nostră pentru finanțare se încadrează în Planul Național de Redresare și Reziliență și se referă la fonduri nerambursabile. Știu că este o veste bună pentru multă lume și o speranță pentru noi toți în proiecte cât mai folositoare locuitorilor din Ocnele Mari”, a conchis primarul din Ocnele Mari.

Distribuie