Ținută obligatorie la nunta liderului AUR, George Simion

  • Detalii despre serbarea câmpenească de la Măciuca

„Cel mai bun dar pe care ni-l puteți face la celebrarea nunții noastre este să fiți prezenți.

Cadourile sunt opționale, ținuta însă este obligatorie: cămașă tradițională.

Cei care vor să ne facă daruri în bani, pe lângă prietenii apropiați și rude, vrem să o facă către proiectul realizării unui spital care să ajute românii nevoiași, care nu au acces la tratament de specialitate”, susține viitoarea familie Simion.

Pot intra în perimetrul serbării câmpenești de la Măciuca doar persoanele care se înregistrează și au la mână brățara personalizată.

Cei care nu au WhatsApp trebuie să confirme participarea telefonic sunând la numărul de telefon: +40751225045.

În alai, începând cu ora 10.00, nuntașii merg la bisericuța de lemn unde va avea loc slujba de cununie.

În toată zona pornesc activități diverse, de la jocuri pentru copii, spectacole de călărie sau balon cu aer cald.

La ora 12.00 are loc cununia religioasă.

Se scoate Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce, cununiile și cele necesare în mijlocul bisericii și începe slujba logodnei și a Cununiei religioase.

Organizatorii susțin că la cununia religioasă trebuie să participe tot satul, ca martori și rugători, înaintea lui Dumnezeu, pentru noua familie care se întemeiază.

„Cu cât vor participa mai mulți credincioși la cununie și cu cât se vor ruga mai mulți pentru cei doi miri, cu atât le va fi căsnicia mai liniștită și binecuvântată”, susțin organizatorii evenimentului.

De la ora 14.00 se dă startul petrecerii.

Vor cânta mari voci ale românilor, din toate genurile muzicale.

Au confirmat prezența: Carmen Șerban, Nicolae Voiculeț, Theo Rose și Raluca Diaconu, iar lista cu interpreți se actualizează zilnic.

Din fiecare județ al țării se organizează contracost autocare dus-întors spre locație (Satul Oveselu, Județul Vâlcea). După înregistrare, liderii județeni AUR vor suna pentru a întreba participanții dacă doresc să vină cu ei cu autocarul și pentru a le înmâna brățara de acces la eveniment.

„Avem nevoie de ajutor în organizarea tuturor activităților din ziua nunții pentru miile de nuntași care vor veni. Dacă puteți să ne oferiți în dar timpul vostru pe 27 august ca voluntar în operațiunile care țin de acces, parcări, sau organizarea corturilor tradiționale, vă rugăm să vă înscrieți ca volunar”, susțin organizatorii.

Informații preluate de pe site-ul georgesimion.ro

Distribuie