Tablete pentru elevii vâlceni

1560 de tablete (prima tranșă) oferite de Ministerul Educației și Cercetării vor fi distribuite astăzi și mâine elevilor din județul Vâlcea care nu au avut acces la învățarea online, anunță inspectorul şcolar general, Mihaela Andreianu.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării asigură elevilor infrastructura necesară constând în dispozitive şi acces gratuit la internet pentru 2 ani elevilor din medii dezavantajate.

Inspectorul şcolar general al invatamântului vâlcean a punctat faptul că achiziția a fost realizată conform necesarului trimis de către directorii de unități școlare, acest lot de tablete fiind destinat elevilor care nu au acces la învățarea online.

„De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a achiziționat și a distribuit în toate școlile din județ dezinfectant, camere web și măști faciale, iar în această perioadă am pregătit documentația pentru accesarea fondurilor europene destinate dotării școlilor cu mijloace moderne: tablete, laptopuri, routere, table interactive, videoproiectoare, calculatoare”, a conchis Mihaela Andreianu.

Distribuie