Sportivul Rareș Toader, cetățean de onoare al orașului Călimănești

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local al orașului Călimănești, la propunerea primarului Florinel Constantinescu, s-a acordat Titlul de “Cetățean de Onoare al orașului Călimănești” sportivului Andrei Rareș Toader, care devine cel mai tânăr cetățean de onoare al orașului.

Rareș Toader a avut o ascensiune fulminantă, devenind la 24 ani unul dintre cei mai valoroși atleți români la aruncarea greutății.

Așa cum spunea primarul Florinel Constantinescu în cuvântul său, „valoarea nu așteaptă numărul anilor”, iar valoarea tânărului călimăneștean s-a făcut categoric remarcată în numeroase rânduri, strălucind pe cele mai înalte podiumuri, atât la nivel național cât și internațional.

Fiecare medalie obținută de Rareș a dus numele orașului Călimănești peste hotare, cu onoare.

Fiecare succes al său a însemnat o frunză în cununa de lauri a orașului, motiv pentru care se cuvine ca urbea să îl onoreze la rândul ei.

Felicitări, Rareș!

Felicitări bunicului său, dl. Aurel Berbece, fost campion național în 1967 la săritura în înălțime, cel care i-a testat capacitățile și care pune prima cărămidă la parcursul devenirii celui supranumit astăzi „Hulk de România”.

Felicitări, Rareș! Ne mândrim cu tine, campionule!

Distribuie