Şocant. Un nou accident cutremură Râmnicul

În dimineața zilei de 24 iunie a.c., polițiştii vâlceni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Aurelian Sacerdoțeanu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au constatat faptul că în eveniment a fost implicat doar un autoturism, care ar fi fost condus de un tânăr de 16 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit de apă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu o țeavă de gaze și a rămas imobilizat între un pod de fier și țevile de gaze și termoficare, cu partea față spre sol. În autoturism se mai aflau alți doi pasageri cu vârstă de 16 ani, ambii din municipiu Râmnicu Vâlcea.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor 3 tineri, doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Vâlcea și unul la Spitalul Județean de Urgențe Craiova.

Din cauza leziunilor suferite și a stării precare de sănătate a conducătorului auto, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Din nefericire unul dintre tineri, pasager în autoturism, a suferit răni incopatibile cu viața, acesta decedând la Spitalul Județean de Urgențe Vâlcea.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză ar fi fost furat din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în momentul producerii evenimentului rutier, furtul autoturismului nu fusese sesizat.

A fost întocmit un dosar penal.

Distribuie