Sebi Fârtat, subprefect de Vâlcea

Tânărul Sebastian Fârtat ocupă din această seară funcția de subprefect de Vâlcea.
Vâlceanul este masterand al Universității din Craiova – Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor – Specializarea Management, precum și al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Bucureşti – Masterat ”Comunicare politică. Marketing politic şi electoral”. Sebastian Fârtat a ocupat până în prezent funcția de Consilier parlamentar la Cabinet Secretar General Adjunct al Camerei Deputaților. De asemenea, în perioada 1 septembrie 2012 – 1 noiembrie 2013 – Consilier parlamentar Parlamentul României – Camera Deputaţilor, Cabinet Secretar al Biroului Permanent, deputat Cristian Buican. În perioada 1 ianuarie 2009 – 1 septembrie 2012, tânărul vâlcean a lucrat la Cabinet Parlamentar deputat Cristian Buican. Este licențiat al Universității Bucureşti – Facultatea de Ştiinţe Politice. Sebastian Fârtat a cochetat o perioadă și cu mass – media, fiind timp de un an (1 iunie 2007 – 1 mai 2008) redactor economic la Ziarul Cotidianul. Tânărul subprefect de 33 de ani vorbește fluent limbile engleză și franceză și este pasionat de schi și motociclism.

Hotărârile Guvernului din ședința de astăzi vizând judetul Vâlcea

  1. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Vâlcea de către doamna Gherghina Aurora.
  2. HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Vâlcea de către domnul Fârtat Sebastian.
Distribuie
error: Content is protected !!