Se extinde rețeaua de gaze în comuna Păușești-Măglași

Autoritățile din comuna Păușești-Măglași așteaptă să semneze contractul de finanțare pentru demararea lucrărilor de extindere rețele de gaze naturale. Primarul Alexandru Dediu a declarat că investiția a fost aprobată de guvern și va fi finanțată prin Programul Național de Investiții – Anghel Saligny.

”Este vorba de 22 de kilometri de rețele în toate satele aparținătoare. Lucrările vor demara imediat după ce vom semna contractual de finanțare și, implicit, licitația pentru execuție. Toate aceste proceduri vor mai dura câteva luni, dar pot să afirm că în cursul acestui an vom demara această investiție foarte importantă pentru comunitate.”, a subliniat primarul Dediu.

Primăria și-a completat parcul auto cu un buldoexcavator, utilaj cu care se vor realiza diferite lucrări edilitare. Achiziția a fost făcută cu fonduri locale, fiind absolut necesară.

Edilul a mai declarat că se lucrează la sala de sport, la înfrumusețarea comunei, prin construția de trotuare și plantarea florilor.

Primarul Dediu face un apel către populație să vină la primărie să se recenzeze deoarece 31 mai este ultima zi, după care recenzorii vor ieși în localitate, la fiecare gospodărie pentru recenzare.

Distribuie