SCM Râmnicu Vâlcea, fără 11 jucătoare care au probleme medicale, a pierdut la limită întâlnirea cu Minaur Baia Mare

* Scor 31-32.

Diana Ciuca, Daciana Hosu (portari) Cristina Florica, Zeljka Nikolic, Marta Lopez, Roberta Stamin (extreme) Jelena Trifunovic, Evgenija Minevskaja, Iryna Glibko (intermediari) Asma Elghaoui, Maren Aardahl (pivoti) au lipsit in meciul de la Sfantu Gheorghe, dar campioana a reusit sa ofere o replica darza in fata formatiei din Baia Mare, grupare care are jucatoare de calitate, membre ale selectionatelor tarii lor.

Cu doar sapte jucatoare valide, completate de doi portari, dar si de doua junioare de doar 18 ani, tehnicianul Florentin Pera a pregatit foarte bine partida cu Minaur Baia Mare, fiind aproape sa produca, in actualul context de absente, o mare surpriza.

Daca jocul a inceput cu formatia adversa la conducere, aceasta reusind sa obtina o distanta chair de 7 reusite (9:16), Alicia Fernandez si colegele sale, prin experienta si unitatea grupului, au reusit sa reduca acest handicap in doar 6 minute, intrand la pauza doar cu doua goluri in minus, 15:17.

Repriza secunda a fost una foarte dificila pentru noi. Mereu in cursa dupa egalare si fara solutii pe anumite posturi, echipa noastra s-a apropiat in minutul 47 prin Ann Grete Norgaard, 25:25.

Finalul partidei a fost unul incendiar, in care echipa cu solutii pe banca tehnica a avut de castigat, cel mai probabil prospetimea facand diferenta intre cele doua echipe, in ciuda experientei.

Scorul final a fost de 32 la 31 pentru Baia Mare dar o lupta pierduta nu inseamna nimic! Vom reveni mult mai puternici dupa aceasta intalnire!

Distribuie