Rețea de gaze naturale în Bujoreni

Vești bune pentru locuitorii comunei Bujoreni, care vor să se racordeze la rețeaua de gaze naturale! Ca urmare a discuțiilor pe care primarul Gheorghe Gîngu le-a avut, ieri, cu reprezentanții Distrigaz Sud, mult discutata problemă a gazelor este în curs de soluționare!

Începând cu data de 20 februarie, Primăria Bujoreni va începe să sprijine completarea cererilor de racordare a cetățenilor din Bujoreni, către Distrigaz.

„Formularul îl puteți găsi pe site-ul Primăriei Bujoreni, iar angajaţii primăriei vor acorda tot sprijinul, pentru a-l completa, cât mai corect. De altfel, Primăria va face şi cerere colectivă cu persoanele doritoare, pentru fiecare străduţă, pentru a şti cu exactitate cine sunt cetăţenii care vor să se racordeze la gaze.

Viitorii beneficiari vor suporta doar costurile de branşare la locuinţele lor, în rest, costurile pentru toată reţeaua vor fi suportate de către operatorul Distrigaz și din alte surse publice.

De aceea, oferim, spre studiu, tuturor persoanelor interesate, documentele legate de cererea de racordare la sistemul de distribuție gaze naturale”, transmite conducerea Primăriei Bujoreni.

Distribuie