Proiecte care modernizează orașul Drăgășani

Chiar dacă a fost un alt an de pandemie, cu restricții, orașul Drăgășani a avut destule lucrări investiționale care să îl modernizeze. Zilnic, centrul și nu numai este viu, este forfota tipică a unui oraș, iar acum iluminatul festiv, colorează și încântă pe oricine.

Primarul Cristian Nedelcu spune că s-a ținut licitația pentru execuția spitalului Brătianu și a Casei de Cultură, iar proiectul pentru îmbunătățirea  calității vieții în cartierele Rahova și Trandafirilor, se relicitează.

Așadar, per total, vorbim de 10 proiecte europene, de 10 milioane de euro care se investesc în municipiul Drăgășani. Toate acestea privesc modernizarea instituțiilor, dar și îmbunătățirea calității vieții.

”Printre acestea se numără extinderea și dotarea liceului, a spitalului, a bisericii Sf. Nicolae, îmbunătățirea infrastructurii de învățământ la grădinița I. C. Brătianu, dar și creșterea eficienței energetice prin reabilitarea spitalului municipal.

Un alt proiect presupune competivitatea și operativitatea prin investiții în măsuri pentru proceduri administrative simplificate, dar și asistența pentru creșterea calității vieții și egalitate de șanse pentru vârstnici, iar de curând, a început să se refacă pista de la stadion”, a declarant primarul Nedelcu.

Distribuie