Primarul Vlădulescu se adresează cetățenilor din Budești

„Dragi locuitori ai comunei Budești,

Așa cum bine știți, România trece prin momente de o gravitate fără precedent pentru noi toti. Sunt vremuri dificile nu doar asupra unei comunități sau a unei țări, ci peste întreaga omenire.

Vă adresez rugămintea pe această cale să dați dovadă, de responsabilitate și de un simț civic deosebit, pe măsura problemelor cu care ne confruntăm.

Rog pe toți cei care au venit în ultimele zile sau vor veni din afara granițelor, să anunțați medicul de familie și să rămâneți izolați la domiciliu o perioadă de 14 zile, iar în cazul altor probleme să mă anunțați la nr. meu de telefon 0753096171.

O singură persoană din familie să meargă la cumpărături cu mască și mânuși de protecție, atunci când este absolut necesar!

Iar persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, care au susținători sau altă formă de ajutor să rămână izolați la domiciliu.

Vă rog să respectați cu strictețe aceste măsuri necesare combaterii acestei epidemii. Împreună vom reuși să depășim această perioadă grea!”, transmite primarul din Budești, Ion Vlădulescu.

Distribuie