Primarul Radi, precizări importante privind situația din Primăria Bunești

Stimați concetățeni,

În urma testării COVID-19, alți 6 salariați ai Primăriei Bunești au primit rezultatul „negativ”, aceștia urmând să își reia activitatea.

Salariații care nu doresc testarea sunt rugați să rămână la domiciliu până la eliminarea suspiciunii de răspândire a virusului.

Persoana depistată pozitiv se află la domiciliu (nu este internată) și pentru moment nu prezintă simptome (nici membrii familiei).

Referitor la cele întâmplate, doresc să fac următoarele precizări:
Nici eu, nici persoana în cauză nu am știut că ar putea fi contaminată.

Atunci când am aflat că există suspiciunea de contaminare, am luat imediat măsura izolării persoanei suspectate și a familiei acesteia, testarea imediată a persoanei (deși putea să refuze), testarea salariaților care doresc, precum și izolarea la domiciliu a celorlalți, dezinfecția primăriei.

Consider că este un moment greu pentru întreaga comunitate, dar mai ales pentru persoana afectată și familia acesteia, de aceea este bine să dăm dovadă de empatie și compasiune față de aceștia.

Răspândirea zvonurilor false, în astfel de situații, nu fac bine nimănui, este bine să vă informați doar din surse sigure și oficiale.

Vă mulțumesc!

Distribuie