Primăria prezintă public viitoarea creșă de pe strada Morilor în cadrul evenimentului Zilele Porților Deschise

Prima dintre cele două creșe realizate în Râmnic cu finanțare nerambursabilă prin PNRR – cea de pe strada Morilor nr. 28 – este aproape gata să-i primească pe micuți într-o structură inedită, plină de culoare și cu cele mai moderne dotări.

În vederea prezentării publicului interesat, Primăria Municipiului va organiza Zilele Porților Deschise după următorul program: miercuri, 15 mai, între orele 12.00 – 14.00, joi, 16 mai, între orele 14.00 – 16.00 și vineri, 17 mai, între orele 16.00 – 18.00.

Părinții cu copii de vârste antepreșcolare sau chiar și cei care doresc să devină părinți în viitorul apropiat sunt așteptați să viziteze cea mai frumoasă creșă din oraș, unde vor primi fluturași cu materiale de prezentare, dar și informații suplimentare de la reprezentanți ai Unității de Învățământ Creșa Râmnicu Vâlcea din cadrul administrației municipale.

Conform calendarului disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (alături de modelele de cereri și adeverințe, precum și de criteriile de departajare a solicitărilor), înscrierea antepreșcolarilor pentru anul școlar 2024 – 2025 demarează pe 27 mai. După finalizarea înscrierilor din vara anului trecut, pentru aproximativ 200 de antepreșcolari nu s-au găsit locuri disponibile, fiind trecuți pe o listă de așteptare.

În Râmnicu Vâlcea, pe lângă creșa de pe strada Morilor (de dimensiuni medii), tot printr-o finanțare în cadrul PNRR se mai află în stadiu avansat de execuție o creșă de dimensiuni mari în zona Goranu.

Distribuie