Primăria Online – Râmnicu Vâlcea Smart City

Andrei Gheorghiu, candidatul Alianței USR-Plus pentru Râmnicu Vâlcea, iși propune să redefinească administrația locală, să transforme primăria dintr-o instituție birocratizată, greoaie, care tratează cetățeanul ca pe un supus, într-o primărie digitalizată complet, prietenoasă cu oamenii, eficientă și care să trateze cetățeanul ca pe un partener, o primărie transparentă – primăria online pentru toți.

În lumea civilizată tehnologia este peste tot. Este integrată în administrație și este utilizată din plin pentru a-i ajuta pe oameni.

Vom implementa la Râmnicu Vâlcea cele mai bune practici din marile orașe ale lumii și, cu ajutorul tehnologiei, vom pune administrația în slujba cetățenilor.

Aplicațiile sunt nenumărate: îmbunătățirea transportului public, fluidizarea traficului, reducerea poluării și a consumului de energie, îmbunătățirea condițiilor de locuire, a sistemelor de educație și sănătate, creșterea siguranței pe străzi, reducerea birocrației, consultarea cetățenilor și controlul transparent al cheltuielilor publice.

Orice document să fie obținut ușor, rapid, online, fără stres, fără ghișee.

Vom asigura servicii mai bune, mai rapide și mai accesibile, astfel încât să transformăm municipiul într-un oraș mai prietenos cu oamenii, digitalizat complet, cu administrație profesionistă, bazată pe date concrete, capabilă să ia decizii optime în timp util.

Toată puterea decizională trebuie să fie la cetățeni!

Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală.

Distribuie