Preşedintele USR Vâlcea: „Ne vom învinge adversarii politici prin votul cetăţenilor!”

Credem cu tărie în capacitatea noastră de a câştiga încrederea vâlcenilor şi de a obţine mandate în consiliile locale, în consiliul judeţean şi în primării, dar şi o bună reprezentare în Parlament. Obiectivul nostru este şi va rămâne acela de a ne auto-depăşi din punct de vedere politic, de a ne învinge adversarii politici prin votul cetăţenilor şi de a ne exercita mandatele câştigate într-un mod onest, transparent, cu profesionalism şi bună credinţă. Doar aşa vom putea îmbunătăţi viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, redându-le astfel încrederea într-un viitor mai bun.”, a declarat Andrei Gheorghiu, Preşedinte USR Vâlcea, la scurt timp după reconfirmarea în funcţie.

Noua conducere USR Vâlcea. Filiala judeţeană USR Vâlcea şi-a ales recent structurile de conducere, arbitraj şi control. Alegerile s-au desfăşurat în sala de conferinţe a Hotelului Maria din Râmnicu Vâlcea cu participarea delegaţilor veniţi din toate filialele organizaţiei. Rezultatul alegerilor a fost reconfirmarea în funcţia de Preşedinte al filialei judeţene USR Vâlcea a lui Andrei Gheorghiu, care se bucură de susţinerea echipei de 10 membri ai Biroului judeţean, desemnată tot în cadrul alegerilor de marţi, 30 iulie. Noul Birou Judeţean al filialei USR Vâlcea are următoarea componenţă: Remus Chirculescu (23 de ani, inginer electromecanic); Cătălin Crețu (45, antreprenor); Mihai Durlă (38 de ani, inginer); Georgiana Gheorghiu (34 de ani, economist); Alin Manda (41 de ani, manager în domeniul resurselor umane); Maria Radu (29 de ani, operator de date); Andreea Rădulescu (37, dr. fizician); Cristian Sărdaru (50 de ani, asistent medical); Gabriela Zgavarogea (29 de ani, dr. inginerie industrială); Adelina Zgripcea (26 de ani, asistent medical generalist)

Andrei Gheorghiu şi echipa Biroului judeţean vor coordona filiala în următorii patru ani, obiectivul fiind consolidarea prezenţei şi reprezentării USR în plan judeţean.

O forţă politică locală. Preşedintele Andrei Gheorghiu susţine că, USR Vâlcea se află în proces de dezvoltare şi va deveni cu siguranţă o forţă politică locală începând cu anul viitor: „Atât judeţul, cât şi municipiul vor începe să aibă în funcţii publice oameni oneşti şi competenţi, care vor reprezenta cu bună credinţă comunitatea vâlceană şi care vor fi îndrumaţi în activitatea lor de interesul general al cetăţenilor”, a punctat liderul USR Vâlcea.

Politicieni competenţi şi integri. Preşedintele USR susţine că Vâlcea are nevoie de o clasă politică responsabilă, profesionistă şi reprezentativă pentru vâlceni. „Acest lucru s-a văzut foarte clar la alegerile europarlamentare, când USR a ieşit învingător în plan local şi a treia forţă în judeţ. Ca în alte municipii şi judeţe ale ţării, actualul mod de a face politică – perpetuat de-a lungul timpului prin capturarea funcţiilor din administraţia publică de către cei aflaţi la putere – va apune şi la Vâlcea. Electoratul vâlcean este tot mai conştient de faptul că, pentru o bună guvernare locală, este nevoie de oameni politici competenţi şi integri, care au în vedere binele comun, iar nu interesul propriu sau de grup. Echipa USR Vâlcea le mulţumeşte tuturor vâlcenilor care au încredere în această nouă forţă politică şi îi aşteaptă să le fie alături în următoarele acţiuni politice, dar şi la viitoarele alegeri prezidenţiale şi locale”, a conchis Andrei Gheorghiu, preşedintele USR Vâlcea.

Distribuie