Președintele Rădulescu acuzații grave privind DN 7D: „Dosarul de preluare a fost scos efectiv de pe masa Guvernului!”

Președintele Consiliului Județean Vâlcea a declarat astăzi, că Țara Loviștei primește o lovitură nemeritată de la actualul Guvern.

Constantin Rădulescu susține că au existat absolut toate documentele pentru transferul DN 7D la Consiliul Județean depuse la Guvern, dar se pare că efectiv, nu s-a vrut.

Drumul de pământ rămâne la CNAIR

Președintele Rădulescu se declară revoltat: „Orgoliul sau politica înțeleasă prost de unii au făcut ca DN 7D, drum de pământ din Țara Loviștei, să rămână tot la Guvern, mai precis, la CNAIR.

Ne-am dorit să avem acest drum în patrimoniul județului, pentru că ar fi trebuit să mă apuc de documentații, avize, lucru imposibil, dacă drumul nu este județean.

Veste proastă, astăzi, pentru vâlcenii din Perișani, Titești, Boișoara, Câineni: mi-a scris ministrul că s-a reluat circuitul de avizare. Atenție, nu fac niciun fel de politică, dar sunt efectiv revoltat pentru că documentația, pentru a fi depus pe fonduri europene, durează, în plus drumul nici măcar nu este trecut în bugetul CNAIR”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Solicitare de fonduri de la Guvern

„Există informații potrivit cărora dosarul de preluare a fost scos efectiv de pe masa Guvernului! Dacă mă lăsau să mă apuc de treabă, începeam kilometru cu kilometru să îl pun la punct.

Este o lovitură grea pentru Țara Loviștei, care cu un drum bun, se poate deschide complet către turism. Solicit Guvernului să aloce bani pentru acest drum, dacă tot nu se vrea a fi al județului Vâlcea. Până atunci, Țara Loviștei primește o lovitură nemeritată de la actualul Guvern”, a conchis președintele Constantin Rădulescu.

Distribuie