Preşedintele PSD Vâlcea îşi schimbă atitudinea în lupta cu adversarii politici

Discurs categoric al preşedintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, la Conferința Extraordinară a Organizației Județene, desfăşurată în această după-amiază. Liderul social-democraților vâlceni a taxat în termeni duri adversarii politici şi le-a transmis un mesaj ferm:

„Județul Vâlcea are parte și de politicieni toxici, cum sunt cei de la PNL și USR sau de la PMP. Profund toxici, agresivi, reclamagii și plini de ură, însă le transmit public următorul mesaj:

«Eu, Constantin Rădulescu, dar și PSD Vâlcea nu vom mai accepta lovituri fără să lovim și noi. Da! Vom lovi și voi lovi cu faptele bune pe care le facem pentru acest județ».

Nu voi mai accepta la nesfârșit jignirile, nu voi mai accepta la nesfârșit insultele, din partea unora care nu au făcut nimic pentru acest județ, care le-a dat, toată viața lor, serviciu, bani și faimă! Și lor, și neamurilor și acoliților lor. Și, dacă vor continua, vom veni cu dovezi, pentru că această campanie de defăimare publică trebuie să înceteze. Nu vom mai accepta să fim călcați în picioare, pentru că este nedemn, iar colegii mei nu merită așa ceva!”, a declarat Constant in Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

La Conferința Extraordinară a Organizației Județene s-au stabilit delegații pentru Congresul PSD. Județul Vâlcea va avea 79 de delegați.

Distribuie