Podul de pe DJ 703 M Perișani – Cornet se asfaltează!

Lucrările de reabilitare a podului din beton armat din zona Cornet, care leagă Valea Oltului de Țara Loviștei, au intrat în linie dreaptă.

„Astăzi, 21 octombrie, colegii de la RAJDP Vâlcea au început turnarea covorului asfaltic. Lucrările la structura podului au fost dificil de executat, în special înlocuirea panourilor de parapet degradat, acestea fiind situate chiar deasupra drumului național și a căii ferate. Totodată, s-au mai realizat lucrări de înlocuire a bordurilor existente și de refacere a trotuarelor. Sunt bucuros că am reușit să reabilităm singurul pod boltit din județ, construit în urmă cu mai bine de 50 de ani”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Județean Vâlcea.

Podul de pe DJ 703 M Perișani – Cornet se asfaltează!Lucrările de reabilitare a Podului din beton armat din zona Cornet, care leagă Valea Oltului de Țara Loviștei, au intrat în linie dreaptă.Astăzi, 21 octombrie, colegii de la RAJDP Vâlcea au început turnarea covorului asfaltic. Lucrările la structura podului au fost dificil de executat, în special înlocuirea panourilor de parapet degradat, acestea fiind situate chiar deasupra drumului național și a căii ferate. Totodată, s-au mai realizat lucrări de înlocuire a bordurilor existente și de refacere a trotuarelor. Sunt bucuros că am reușit să reabilităm singurul pod boltit din județ, construit în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Publicată de Constantin Rădulescu pe Luni, 21 octombrie 2019
Distribuie