Parteneriat educațional internațional la Păușești-Măglași

Biblioteca Publică „Antim Petrescu” din Păușești-Măglași în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov derulează, pentru al III-lea an consecutiv, Parteneriatului Educațional Internațional „Prietenie … pe o … sfoară …”, ediţia a X-a.

Acţiunile parteneriatului sunt dedicate promovării literaturii pentru copii şi stimulării interesului pentru lectură a celor mici.

Tema propusă în acest an este dedicată celebrării operei lui Antoine de Saint Exupéry.

Despre „Prietenie…pe o sfoară…” a fost și ultima activitate realizată de Biblioteca Publică din localitatea Păușești-Măglași cu prichindeii grupei mari de la Gradinița cu Program Normal Păușești-Măglași, înainte ca acestia sa spună „adio” gradinitei.

Întâlnirea cu „Micul prinț” și cu îndrăgitele personaje cuprinse între coperțile acestei fascinante cărți, prin intermediul imaginilor video, a lecturii și, mai ales, a desenului a fost o bucurie (un copil, o floare, o stea licărind în imensitatea cerului…).

„Mulțumesc doamnelor educatoare pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o și în acest an scolar.

Vă multumesc și vouă , dragi copii, pentru interesul manifestatat activitaților desfașurate împreună la Biblioteca Publică „Antim Petrescu”.

Călătoria noastră prin lumea poveștilor „de grădiniță” s-a sfârșit… Nu fiți triști, dragii mei prietenii, minunata noastră călătorie, continuă…de la toamnă, pe poteci pline de mister și de învățăminte, ne vom aventura în lumea poveștilor”școlărești”… Vacanță ca-n povești!”, a transmis bibliotecar Ioana Goran.

Distribuie