O nouă imagine Office Style pe strada General Magheru, Râmnicu Vâlcea

La aproape 2 ani de la deschiderea oficială, Office Style vă prezintă o nouă imagine a magazinului pe strada General Magheru nr 9, la intrarea în Piața Centrală, lângă fostul Restaurant Modern. Într-un ambient plăcut și elegant, doamnele sunt întâmpinate cu ținute de zi, office sau elegante de o calitate superioară la prețuri fără concurență în Râmnicu Vâlcea.

Deși suntem în luna februarie, primăvara s-a instalat deja în magazinul Office Style. Doamnele care se evidențiază prin bun gust și rafinament găsesc în magazinul nostru noile colecții La Donna, Stephanie Anais, Natalee, Guray. În această perioadă vă punem la dispoziție rochii de la 79 lei, pantaloni de la 59 lei, fuste de la 69 lei, sacouri de la 89 lei, mantouri de la 149 lei, bluze și cămăși de la 59 lei și multe alte articole fabricate exclusiv în România.

Pentru că noi credem în calitatea produselor românești, vă așteptăm cu mare drag de luni până vineri între orele 11:00 si 19:00 și sâmbăta de la 10:00 la 14:00 în Râmnicu Vâlcea, strada G-ral Magheru nr. 9, la intrarea în Piața Centrală, lângă fostul Restaurant Modern, la Office Style. Mai multe informații la adresa de email: [email protected] sau la nr. de telefon: 0735239591.

Office Style – pentru doamnele și domnișoarele de succes!

Distribuie