Nurvil promovează Audi ca partener de mobilitate la Deep Forest Fest 2022

Timp de trei zile, Râmnicu Vâlcea a fost gazda celei de a III-a ediție a festivalului Deep Forest Fest. Nurvil Audi, ca în fiecare an, a fost partener de mobilitate.

În weekendul 29 – 31 iulie, în cadrul festivalului de muzică electronică Deep Forest Fest, Nurvil a avut o expoziție cu cele mai noi autovehicule.

Începând cu anul 2019, festivalul de muzică electronică, Deep Forest Fest, ne provoacă să descoperim partea întunecată, misterioasă și hipnotică a muzicii și a vieții. Festivalul se ține la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea și 177 de km de București, în pădurea Goranu, pe Platoul Fețeni (pentru cunoscători). Este un platou de peste 40 de mii de metri pătrați pus la dispoziție de autoritățile locale.

Anul acesta în pădurile din Râmnicu Vâlcea au fost auzite ritmurile diverse și pline de emoție ale lui Dubfire, Hot Since 82, Mahmut Orhan, Piero Pirupa, Super Flu, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Arias, Brad Brunner, Cătălin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Edi P, Alexander Fabyann, Lemon, Optick, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo, Sllash&Dope, Sylvio, The Gang Raw.  

Nurvil, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al mărcilor Audi, VW, SEAT & SKODA Service din județul Vâlcea îşi propune să-și consolideze poziția de lider al pieţei regionale, în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea fiind aceea de a garanta permanent satisfacţia clienţilor, în domeniul mobilităţii. Toți cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, oameni cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule, în reparații complexe, componente și accesorii auto.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele Nurvil, vizitați site-ul nostru www.nurvil.ro

Distribuie