Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii locale, prioritate pentru candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Râmnicului

Prioritatea Alianței USR-PLUS este modernizarea și dezvoltarea infrastructurii locale cu domeniul de intervenție: Sprijinirea infrastructurii de sănătate (cu accent pe centrele de asistență medicală primară/ambulatorie și de îngrijire intermediară).

Infrastructura spitalicească are o situație precară, serviciile de sănătate se confruntă cu probleme operaționale și ca urmare a utilizării echipamentelor și utilităților depășite tehnic și moral.

Ce va face administrația locală sub mandatul Alianței USR-PLUS?

● Construirea/reabilitarea/modernizarea infrastructurii de servicii medicale (ambulatorii, centre de intervenție integrate policlinici, dispensare, ambulatorii, laboratoare, centre de prevenție, unități medico sociale.
● Dotarea (echipamente și mobilier) a infrastructurii de servicii medicale și formare profesională.

Proiecte integrate care să includă pe lângă construiri/modernizări de clădiri și:
● dotarea cu echipamente performante
● instruirea personalului care deservește unitatea
● programe informatice pentru programarea consultațiilor și a investigațiilor medicale etc.

Bază de date cu infrastructura de sănătate și servicii medicale disponibile în unități publice și private din municipiu care să permită implementarea unui program informatic pentru programări consultații, intervenții, analize și investigații medicale

Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală!

Andrei Gheorghiu
Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Distribuie