Măsuri de securitate sporite la confruntarea serii

Jandarmii vâlceni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul meciului de handbal dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti.

Pentru iubitorii de handbal, astăzi va avea loc un meci important între echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Competiţia sportivă se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 21.00. Accesul spectatorilor se va face pe bază de bilete.

Florile Govorei

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a locului de desfăşurare a acestei competiţii.

Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplsarea în incinta sălii de sport, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. De asemenea, recomandăm participanţilor să se delimiteze de orice formă de manifestare ce ar conduce la tulburarea ordinii publice şi prevenirea producerii unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială.

În sprijinul desfăşurării în bune condiţii a competiţiei vor fi prezente efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Poliţiei Locale.

Distribuie