Locuri de muncă în Danemarca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă înscrierea în baza de date a persoanelor în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE, pentru 210 locuri de muncă oferite de un angajator danez în Portugalia şi Danemarca. Pentru această ofertă se va organiza o bursă a locurilor de muncă într-un județ din estul țării.

Descrierea locului de muncă
Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători.

Durata contractului:
Portugalia (60 locuri de muncă): martie – mai 2020. Program de lucru 40 – 50 ore pe saptamana, 6 zile/saptamană.
Danemarca (150 locuri de muncă): mai – septembrie 2020; Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/saptamana.

Condiţii:

 • Pentru Portugalia: Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platită de lucrător pe lună este de 100 -120 de euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului; asigurarea medicală plătită de angajator; se asigură transport săptămânal la supermarket; posibilitate de avansare în cadrul companiei și de reînnoire a contractului de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.
 • Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, 2 persoane în cameră; în camping sunt disponibile: bucătarie, sala de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea.
  Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpăraturi, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com
  Plata muncii:
 • În Portugalia: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa, in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe luna/persoana este de 700 euro brut. Salariul poate ajunge la 1000 – 2000 de euro pe luna. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.
 • În Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, salariul este între 2000 și 2500 de euro brut/lună. La finalul sezonului se acordă un bonus de 12.5% din salariu reprezentând bani de vacanță, conform legislației daneze. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.
  Cerinţe:
 • vârstă minimă – 18 ani;
 • nu se solicită cunoașterea unei limbi străine;
 • abilități de muncă în agricultură;
 • condiție fizică bună.

Mod de aplicare:
Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected] Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor – 09 decembrie 2019. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția aplicanților se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierii EURES. Selecția va avea loc la mijlocul lunii decembrie 2019 într-un județ din estul țării. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.
Nu sunt admise alte persoane la interviu. (Comunicare AJOFM Vâlcea)

Distribuie