Laborator de informatică dotat cu computere performante

  • Încă un liceu din Râmnic se poate lăuda cu un laborator de informatică dotat cu computere performante achiziționate din bugetul local.

Conform promisiunii făcute de primarul Mircia Gutău la predarea celor 31 de computere performante ce au intrat luna trecută în dotarea catedrei de informatică a Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân”, o altă unitate şcolară din Râmnic beneficiază de sprijinul administraţiei locale.

Vineri, 19 noiembrie, edilul-şef, însoţit de viceprimarul Andrei Gheorghiu, a fost prezent la Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab”, unde laboratorul de IT nr. 3 din Corpul C a primit recent 25 de calculatoare în configuraţie completă, licenţe de operare aferente, precum şi două imprimante multifuncţionale.

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au mulţumit, cu această ocazie, pentru alocarea bugetară ce a făcut posibile aceste achiziţii, cu atât mai mult cu cât aproape un sfert din cei peste 1.000 de elevi ai Colegiului Naţional ”Matei Basarab” sunt înscrişi la profilul de informatică.

Demersul Primăriei Râmnicului de achiziţionare a unor dotări ”de top” pentru şcolile din municipiu va continua şi în perioada următoare.

Distribuie