La Mihăești au fost comemorați eroii

În fiecare an, Ziua Eroilor este celebrată odată cu marea sărbătoare creștină a Înălțării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paști, evocând memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

În semn de recunoștință față de eroii care și-au dăruit viața pentru ocrotirea țării și a valorilor strămoșești, conducerea Primăriei Mihăești a depus coroane de flori.

La eveniment au participat elevi și cetățeni din localitate.

„Ziua Eroilor este sărbătoarea națională a României pentru comemorarea bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate.

Această zi specială, în care celebrăm, deopotrivă, Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului, are o puternică încărcătură emoțională pentru poporul român.

Cu acest prilej, doresc să aduc un profund omagiu eroilor neamului, în fața cărora mă închin cu mult respect. Prin sacrificiul lor, au lăsat în urmă un model de urmat și o lecție a dăruirii de sine pentru un ideal suprem, acela de a-și sluji patria. Cinstire tuturor eroilor neamului nostru! Hristos S-a înălțat!”, a transmis primarul Constantin Bârzăgeanu.

Distribuie