Informare de presă privind situația centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL S.A. în municipiul Rm. Vâlcea

APAVIL S.A. a desfăşurat şi în perioada 22 – 28 iunie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Schitului, Mihai Eminescu – BL. C21, Constantin Brâncuși – Bl. I11, Bd. Tineretului – Bl. A60, Cerna și Timiș.

Diana anunt angajare

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Calea lui Traian – Bl. S15 și Bl. S16, Libertății – Bl. A 17, sc. D, Cătănești nr. 29, Prunului nr. 60 și Râureni nr. 168.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: – a fost înlocuit un hidrant subteran D 80mm pe strada Prunului nr. 60; – a fost înlocuită rețeaua de apă potabilă OL 2” (90 ml) cu țeavă PEHD Pn 10, D 63mm pe strada Drumul Gării; – s-au curățat căminele de canalizare pe str. Someș; – a fost reparat racordul de canalizare PVC DN160 pe str. Calea lui Traian – Sud – Bl. S24; – a fost refăcută canalizarea tasată pe str. Mihai Eminescu – Bl. C21; – au fost montate ramă și capac pe carosabil pe Aleea Castanilor nr.13; – s-a executat un racord de canalizare pe str. Ostroveni Bl. A14; – s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; – s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit; – au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Mihai Viteazul, George Enescu, Mihai Eminescu – BL. C21, Constantin Brâncuși – BL.I2, Timiș, Carol I – Bl. FederalCoop, Știrbei Vodă, Posada (Apele Române), Republicii intersecție cu Nicolae Titulescu, Henri Coandă – Bl. S3, Sergiu Purice nr.8, Brigăzii și Ion Referendaru – Bl. I3.

60 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 60 apometre, dintre care 57 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 8 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 35 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

Distribuie