În Pietrari se lucrează intens. Stadiul investițiilor

„Suntem în topul localităţilor vâlcene ca sumă alocată de la Guvern, aşa cum am fost şi în PNDL-1, un program care s-a derulat foarte bine, şi prin care noi am atras multe fonduri.

Avem mai multe proiecte, în diferite stadii de implementare. Unele vor continua, altele vor începe în acest an. Este vorba despre proiecte demarate din bugetul local, dar şi despre investiţii din fonduri guvernamentale.

Comuna se dezvoltă pe zi ce trece, şi cel mai important lucru este că se modernizează infrastructura. Am reuşit să finalizăm un obiectiv: este vorba despre construcţia unui pod peste pârâul Otăsău, în punctul „La Miroiu”. În continuare se lucrează masiv la încă 18 drumuri din comuna Pietrari, care urmează să fie terminate până la finalul anului.

De asemenea am scos la licitaţie lucrările de reabilitare din localitatea Pietrari şi reabilitarea dispensarului medical. Preocuparea noastră a fost să asigurăm tot timpul un confort cetăţenilor comunei Pietrari, astfel încât în permanenţă am executat reparaţii pe drumurile de interes local, drumurile care duc către terenurile agricole.

Aşteptăm cu interes deosebit dacă va exista vreo posibilitate de accesare a fondurilor europene pentru mai multe proiecte, fiindcă în localitate sunt încă multe de făcut, deşi s-a realizat o bună parte dintre ele: alimentare cu apă, canalizare, şi multe altele”, a declarat primarul din Pietrari, Nicolae Moraru.

Distribuie